Servicii


Consultații

 

 Serviciile de medicina generala veterinara includ: consultații curente, consultații de sănătate pentru tinerii recent ajunși in sânul familiei ,vaccinare caine, pisica, deparazitări, microcipari,  eliberare pașapoarte pentru călătorie, sfaturi pentru îngrijire si de alimentație corecta.Chirurgie 

-castrari,

-sterilizari,

-mica si mare chirurgie,

-ortopedie, intre altele.

Intervențiile se efectuează in sala de chirurgie, in condiții de sterilitate, cu monitorizarea funcțiilor vitale si oxigenoterapie. 


Laborator

 

- Biochimie 

- hemoleucograma

- examene microscopice

- teste rapide

- determinare glicemie

- frotiuri.

- urianaliza

- coproparazitologie


Stomatologie

 Ecografie

Ecografie abdominala

Control gestație

Ecografie formațiuni 

Ecografie A-fast/T-fast

 Tratamente si internari

Spitalizarea in clinica noastra veterinara a pacientilor care necesita supraveghere medicala stricta (convalescenta, monitorizare post-operatorie, recuperare, terapie intensiva) garanteaza o insanatosire cat mai rapida si confortabila a prietenilor necuvantatori.

Sala de internat si terapie intensiva este dotata cu ansambluri moderne de cazare a pacientilor pentru a le asigura confortul, siguranta si igiena necesare.


CosmeticaTratamente antiparazitare

Deparazitare interna si externa, profilactica si terapeutica .

Este bine de știut ca parazitozele companionilor noștri blănoși, pot fi transmise si către om, mai ales la copii. De aceea este extrem de important sa asiguram deparazitarea periodica, in special a celor care frecventează mediul exterior.