Despre   noi

Suntem o echipa cu o traiectorie de peste 20 ani de activitate in domeniu, atât in tara cat si peste hotare. 

Scopul nostru principal este orientat către sănătatea si bunăstarea blănosului dumneavoastră. 

Suntem o echipa mica, dar cu o imensa dragoste pentru ceea ce facem. 

Pentru asta ne pregătim continuu, din punct de vedere profesional, pentru a oferi servicii cat mai complete si de actualitate. 

Valorile noastre: Seriozitate, amabilitate, profesionalism si respect.   


Testimoniale:


Andreea Szasz*****


Domnul doctor se ocupa de Kim Jong Moon si Mesopotamia, pisici din rasa Sphinx, cu multa dedicatie si profesionalism. Pisicile mele sunt in grija domnului doctor de cand erau puiuți. Toate sfaturile, recomandarile si tratamentele au fost impecabile si date cu grija si profesionalism. Tot aici merge si Ramses, un alt pisoi Sphinx, care face parte din familia pisicilor mele. Toate aceste pisici sunt sanatoase, dezvoltate armonios si sunt tinute sub evaluarea domnului doctor. Recomand acest cabinet si pe domnul doctor, un om deosebit, bland, cu adevarat profesionist si cu multa rabdare si intelegere. Recomand acest cabinet atat celor care au pisici Sphinx, dar si tuturor care cresc orice alte animale cu drag si doresc sa fie sanatoase si fericite! 💖

Georgiana Dobrescu *****


Apreciez foarte mult modul cum d nul doctor s a ocupat de motanul nostru .

Mulțumim frumos pentru profesionalism și grija deosebita.

Deja, motanul nostru,Tommy, se simte aproape f.bine.

Vom reveni la control!

Familia Dobrescu


Ileana Manolescu *****

"Profesionist,cu multa empatie față de stăpânii de animale,cu multă dragoste față de necuvântătoare și cu o pricepere in meserie de excepție. Un cabinet în care poți fii sigur că se va încerca imposibilului că să îți vindece prietenul patruped."


Lia *****

Pozitiv: Profesionalism

Noi venim tocmai din zona Mihai Bravu de fiecare data cand avem o problema cu pisicuta, dar si pentru analize si controale de rutina. Dl. Zanfir e un medic minunat si ii multumim pentru profesionalismul de care a dat dovada de fiecare data.


Patriciu Anania *****


Dn. doctor are " har" in a se purta cu animalele, cabinetul straluceste de curatenie , preturile sunt f. ok., in mare o experienta foarte placuta.


Manuela Zelinschi  *****


Servicii medicale complexe, extrem de accesibile, medic extrem de asumat, cu experiență și iubitor de animale! Recomand tuturor deținătorilor de animale acest cabinet!

Mulțumesc domnului doctor Zamfir pentru grija deosebita față de pacienți!


Costin Irimia  recomandă SalusVet.

Locuiesc la ceva distanta de cabinetul SALUS VET însă medicul m-a cucerit prin profesionalism si dragoste fata de animale, așa

ca de fiecare data când am avut nevoie de veterinar pentru cățelușa mea draga, acolo am mers. Recomand cu încredere.