Pet Shop

 

Suntem convinși că alimentația corespunzătoare este vitală pentru ca animalele noastre de companie să trăiască mult și sănătos. Creșterea mediei de vârstă, atât la câini, cât și la pisici, se datorează în cea mai mare parte atenției sporite pe care medicii veterinari și proprietarii de animale o acordă nutriței animalelor în ultimii ani.

De asemenea, scăderea sau dispariția anumitor patologii se datorează în primul rând controlului mai strict al alimentației. Folosirea în alimentație a hranei  (hrana uscată sau conserve), de bună calitate, superpremium, a contribuit la satisfacerea nevoilor nutriționale ale animalelor noastre. Colaborarea cu unele dintre cele mai prestigioase companii de hrană pentru animale asigura nevoile terapeutice și bunăstarea pacienților noștri.

            

Suntem pasionați de animalele de companie și suntem aici pentru a vă ajuta să găsiți tot ceea ce aveți nevoie pentru a vă îngriji și a vă răsfăța prietenii cu patru picioare.

La petshop-ul nostru, veți găsi o gamă largă de produse pentru animale de companie, inclusiv hrană de cea mai înaltă calitate, accesorii și jucării distractive. Avem tot ce aveți nevoie pentru câini, pisici, păsări, precum și o selecție de articole pentru îngrijire și igienă.

Nu suntem doar un magazin de animale de companie - suntem, de asemenea, o echipă de experți în domeniul animalelor de companie, care sunt gata să vă ofere sfaturi și recomandări pentru a vă ajuta să aveți grijă de prietenii dumneavoastră cu patru picioare. Ne putem asigura că ați ales cea mai bună hrană pentru animalul dumneavoastră, sau vă putem sfătui cu privire la cele mai bune produse pentru îngrijire și igienă.

În plus, suntem mândri să oferim o gamă largă de servicii de îngrijire pentru animale de companie, inclusiv spălare și toaletarea. Veniți să vă faceți prietenul cu patru picioare să se simtă ca un star al străzii!